Publicitate: campanie electorala.

Manafu vede cum PNL-ul scoate bani pentru cascaval de data asta, Sutu vede pe cei care termina clasa politica. (prima promotie a clasei politice inseamna ca au terminat o clasa politica, acuma urmeaza … facultatea nu?)

Eu vad bunici ce platesc prin firmele lor reclame cu ei si firma respectiva, noi votam PSD pentru o pensie mai buna.

Bun, avem o campanie murdara, ca asa ne-am obisnuit. Avem reclame alternative si surse alternative de reclama. Asta e bine. In schimb banii sunt multi, probabil mult mai multi, iar acum se spala direct in public. Adica noi nu vedem cat costa reclamele respective, dar vedem ca firma cutarescu a sponsorizat pe partidul cutarescu si asa mai departe.

Din fericire toate reclamele astea electorale stau departe de internet, in loc sa il sufoce inca de acum ele sunt departe si nu implica mare lucru. Il vor sufoca mai tarziu cand vor fi un pic cam tarziu ca sa se vada si rezultate. Pana atunci n-avem decat sa vedem ca a terminat o clasa politica Bodu, ca mancam casaval liberal si ca bunicii vor avea o pensie privata mai buna, data de catre fondul de pensii PSD. [cred ca astia ar avea un succes imens daca ar fi intrat pe piata cu numele si fondul asta de pensii.]
Hm, ideea era asta: publicitate alternativa, internet, bloguri, impact mare … tre sa mai zic ceva vreunui marketer? Cred ca trebuie sa mai zic preturile. Pai nu ma dau in laturi si ma uit in piata si aleg preturile de pe protv.ro: 48 de lei mia de afisari. Eu zic ca merge bine, ca are impact si ca e o suma justa, deloc mare. Se baga vreun partid? Nu, stiam eu, e mai bine pentru ei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: