Publicitate Mobila

Exista publicitate pe mobile? Sala e plina de telefoane mobile, oamenii au cate 2 -3 telefoane mobile, in diverse retele. Si totusi cum sa faci publicitate pe telefonul mobil?
Jasper de Vreugt a venit din Olanda sa vorbeasca la Ronewmedia despre asa ceva. Prezinta telefoanele mobile, cam cum ar trebui atacata piata. Trebuie dezvoltata interactivitatea pe telefoanele mobile, clickul pe bannerele de pe mobil si astfel legatura dintre publicitatea traditionala si cea revolutionara pe mobil.

Telefonul mobil e o chestie atat de personala incat targetarea reclamei pe mobil va fi un lucru foarte precis. Asta va duce si la rate de click mari. Pe langa asta va fi pretul de click undeva la jumatate fata de internet.

Robert J. de Heer are un video dragut de prezentare si vorbeste despre cum se pot face bani din telefonia mobila. Ideea era oare alergam in directia corecta?

Da, nu exista situri romanesti care sa aibe versiune pentru mobil. Nu exista versiuni de pagini pentru telefoanele mobile. Ce nu stiu prezentatorii nostrii, e ca aici avem un control strict al Vodafone si Orange care nu permit ca sa existe versiuni de mobil ale siturilor ce ar avea nevoie sa faca asa ceva.

Atunci cum putem sa mai vorbim de telefonie mobila si de publicitate pe mobil?

Si totusi avem, concursurile de SMS, concursurile de toate felurile si asa se castiga utilizatori (din pacate fara date demografice. Sau putem sa ne gandim ca fetele de la pagina 5 ar putea sa isi faca reclama prin MMS pe telefoanele mobile. Sau trilulilu ar putea sa ofere clipuri pe mms, sau pe mobile. Sau pur si simplu reclame simple, poze, flash, normalitati 🙂

Marian Costache va prezenta iar detaliile despre publicitatea pe mobil prin bluetooth.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: