Publicul B’estfest

Civilizat!

zum, zum … stai cum sa spun asa ceva? Nu tu betivi la concerte, nu tu sticle aruncate din spate in fata si invers, nu tu locuri de parcare aiurea, nu tu strazi blocate de masini, nu tu masini sparte, nu tu batai ….?! NU!

Anul asta la B’estfest am avut cele mai placute surprize din partea publicului. A fost atat de civilizat incat sa dea exemplu oricui si oricum. Si-au sustinut trupele favorite indiferent de vreme si de oboseala. Au ramas pana cand s-a stins lumina in fata scenei aclamand de fiecare data trupele de pe scena.
Exemplul bun l-a dat Ciuc. La 10 pahare de bere goale, primeai un pahar de bere plin. Ganditi-va ca toata lumea statea sa stranga paharele de bere de pe jos astfel incat sa nu existe mizerie, dar astfel primeau bere gratis.
Celelalt lucru care m-a marcat a fost ca la standul Romtelecom puteai sa te joci pe Wii. Ok, dar Wii are manete pe care le puteai lua acasa. Au fost oamenii atat de draguti incat sa nu fure nimic, sa nu existe probleme. Cred ca nici oamenii de paza de la BGS n-au avut probleme deosebite. Si chiar daca n`au avut voie cu umbrelele inauntru si le-au putut recupera dupa concert, daca mai tineau minte de ele, daca nu se numesc umbrele gratis.

Au fost si suficient de multe cosuri de gunoi, sortate pentru hartie si plastic, astfel incat sa nu se arunce multe pe jos. Au fost si suficient de multe toalete ecologice, astfel incat omul sa nu stea la coada. Ce m-a frapat a fost ca am vazut toalete ecologice cu apa, becuri, curent electric si hartie igienica inauntru.

Cu alte cuvinte … un festival chiar reusit.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: