Puma iubeste planeta

Puma iubeste planeta

Joia trecuta intr-unul din multele malluri bucurestene cei care au dorit au putut sa isi imprime pe tricouri poze, imagini, desene cu ajutorul … soarelui.

Puma are o campanie, numita Puma love thy Planet, prin care folosind un colorant vopsea special, Inkodye®, ce se activeaza la lumina soarelui a dat sansa participantilor la eveniment sa isi personalizeze astfel tricouri. Si nu a fost putina lume, mai ales ca a fost si un concurs pentru cel mai inspirat sau cel mai frumos tricou. Iar premiul a fost de 2000 de euro, premiu castigat de o echipa de 5 oameni. Elena  a fost acolo si ne explica ce si cum e cu vopseaua minune.

Oricum, asta a fost doar o mica parte. Pentru ca Puma are un concurs global  unde, pe langa premiile in bani, aveti sansa ca lucrurile care va inspira pe voi, tricouri, adidasi personalizati de voi sa se si vanda in magazinele noastre. Regulamentul concursului il gasiti aici. Iar mai jos va arat cateva poze, ca sa va faceti o idee cum a fost in mall.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply