Puma social

Ideea pe care o aduce Puma este geniala. O petrecere dupa o zi de munca, dar nu orice fel de petrecere. Un loc unde te duci, asculti muzica buna, dansezi, dar si joci biliard, bowling, fusbal, tenis de masa, aruncari cu sageti (ce se mai facea acolo?).

Cam asa a fost. Connect-R (de la rapinaaaan prodacshaaaaan)  a castigat o bicicleta pentru ca a participat la o tombola. Optick a rulat fin. Lumea s-a distrat minunat. L-am vazut pe Zoso dansand. Am facut poze cu fetele. Ma  oftic insa ca n-am apucat sa-l cunosc pe Valetin Luca.  La Criserb vad ca a facut super show.

 

Oxygen Club din Sun Plazza ramane la fel? Si ramane deschis de obicei pana tarziu in noapte asa cum a fost aseara?

 

Ah da, se pare ca da. Intra pe aplicatia puma de facebook ca sa ajungi si tu la o petrecere din asta.

A inceput cautarea Echipei Nationale de Atleti After-Hours! PUMA Social este o competitie internationala , in cadrul careia fiecare tara recruteaza si premiaza Atletii After Hours — campionii jocurilor pana la primele ore ale diminetii, cei care exceleaza la Darts, Ping Pong, Bowling, Foosball sau Biliard

Ce trebuie sa faci

In primul rand, trebuie sa ai minim 18 ani. Dupa care:

1. Pune pe cineva sa te filmeze si arata-ne ca esti foarte creativ la unul din sporturile competitiei, ca ai abilitati in domeniu sau, cel mai bine, demonstreaza-ne ambele, ca sa-ti cresti sansele de castig.
2. Inscrie clipul in competitie pe pagina de Facebook PUMA (Get Selected, apoi alege sportul corespunzator prezent in videoclipul pe care vrei sa-l inscrii si selecteaza Romania ca tara de inscriere). Inscrierea clipului trebuie facuta de persoana care apare in clip. Doi sau mai multi concurenti pot incarca acelasi videoclip, daca apar mai multi jucatori in acel clip. Utilizatorii pot incarca mai multe videoclipuri cu ei practicand acelasi sport sau sporturi diferite.
3. Pune prietenii sa te voteze, ca sa intri in cursa finalistilor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply