Punct si de la capat

Uitandu-ma inapoi in anul ce se incheie ma gandesc cum sa-l cataloghez. Un an care a inceput subtire, fara vreun mare eveniment ce trebuia asteptat. Un an ce a trecut repede, poate ca prea repede, fara evenimente notabile.
A fost cald si bine, au fost niste excursii in vara, am ratat un ditamai liberty parade.
Am terminat facultatea, asa cred, pentru ca nu mi-a mai zis nimeni nimic, mai am de dat licenta, iar nu cred ca se va intampla in ianuarie dar se poate rezolva si acest eveniment.
Am cunoscut o groaza de lume, multi bloggeri. De fapt au si aparut multi din astia, am participat la evenimentele de bloggeri si eu zic ca mi-am facut si ceva prieteni.
Nu mi-a crescut salariul. Asta nu e un lucru tocmai bun, dar e bine ca ma descurc usor, usor asa … incet ca-i mai frumos, nu repede ca face fasss.

Mi-am luat masina, masina anului ce va veni, masina ce va veni. Astept sa ma si bucur de ea.

Am cumparat server pentru hosting, m-am mutat cu blogul in .ro ca sa nu mai am surprize, iar daca am surprize macar sa stiu eu de ele. Asta conform principiului ca ce iti faci tu cu mana ta se cheama lucru manual.
Am continuat traditia de o bere in fiecare zi si nu s-a intamplat nimic. Sunt la fel de frumos, nu m-am ingrasat, nici n-am slabit, mi-au mai crescut cateva fire in barba si au aparut cateva fire albe, deh de noroc.

Daca acum un an stiam ce imi rezerva 2007, sau stiam ce si cum sa ma pregatesc de venirea lui, uitandu-ma la 2008 nu stiu cum sa ma gandesc, cum sa ma pregatesc sau cum sa reactionez la ce se va intampla. Mi s-au oprit visele premonitorii, de fapt ele arata ceva de bine, de mult bine, dar nu mi le pot aminti decat in momentul in care ele se vor intampla.

Pana una alta, va urez voua un an nou si fericit. Astept insa sa vad cum va decurge seara asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: