Punct si de la capat; concluzii

1141323802 sc 805

Atentie : 9.5 din 10, conform sondajului de mai devreme.
Ce inseamna atentia… inseamna totul. Sa dai totul fara sa primesti nimic, sa faci orice fara ca macar sa se bucure de asta, sa fii sclav si nu in acelasi timp.
Chiar daca nici o fata nu recunoaste asta, dar nimeni nu a putut sa imi zica ce inseamna atentia in 2 cuvinte, si nici o chestie punctuala. Sau ca ar dura de aici pana aici. Asta inseamna ca atentia inseamna totul si ca e totul. Sau nimic ?

Dar cum, ne rezumam la material, nimic nu prea exista. Si nici n-are cum sa existe. Foarte putine persoanle le-am vazut sa se bucure pentru nimic.

Ma gandeam adineauri daca as putea sa multumesc o fata. Mi-am amintit instant cuvintele unei fete care mi-a zis ca nu exista asa ceva. O femeie nu poate fi niciodata calma, dar mai ales  multumita. Oricat ai incerca sa ii oferi, ea va cere mai mult. Poti doar sa ii creezi iluzia, si astfel sa o pacalesti.
Pacaleala ? La asta ne gandim cu totii acum ? Asta e ceea ce urmarim? Iar afirm ca am imbatranit inainte de vreme si ca eu nu ma gandesc la asta. Si ca eu as vrea sa gandesc pur, fara discutii de genul asta… 

Unde? Cine? Sau, de ce ?

Lumea de azi e iarasi blocata si prinsa in vrejul asta interminabil al scandalurilor, al muncii, al stressului. Sunt curios daca o sa revenim vreodata la ce am fost dinainte (asta pentru ca istoria se repeta), daca o sa stabilim alte standarde, si o sa gandim in alt mod, sau o sa ne dam seama ce standarde erau bune. Si, ok … foarte bine … hai sa le imbunatatim. 

Undeva prin ’90 citeam ceva despre secolul 21. Si anume ca asta va fi al diavolului sau al religiei. In momentul de fata e o totala lupta intre una si alta.  Si, iar imi vin in minte, acele secvente dintr-un film cu Nostradamus ce l-am vazut pe casete VHS la inceputul anilor 90; in care se spunea ca va fi un mare razboi, si multe alte nenorociri, ce uite, se intampla.  Dar ca dupa aceea, v-a urma o pace de 300 de ani. E oare razboiul in care ne aflam noi acum?

 

 

 

 

Va fi mai bine … sau nu va mai fi deloc.

Punct si de la capat.  

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply