Putem face o lume mai buna, cine ma ajuta?

Cu totii suntem ocupati, insa oricand ne putem face timp sa mergem si sa dam o mana de ajutor celor care nu au fost la fel de norocosi ca noi. Este ceea ce voi face si eu marti, 12 august, si nu voi face asta singur, mai pot lua doi bloggeri cu mine.

La invitatia GDF SUEZ Energy Romania si a Habitat for Humanity Romania, marti voi fi prezent in SOS Satele Copiilor Bucuresti pentru a ajuta la reconsolidarea celor 12 case din complex. Evident, nu le vom reconsolida noi pe toate cele 12, vom lucra acolo unde va fi nevoie de noi – vom vedea la fata locului. Stiti, au mai fost acolo siVladZaff,Ghioca,Adi Ciubotaru

In caz ca nu stiti ce este SOS Satele Copiilor Bucuresti – este vorba de un complex de case familiale in care locuiesc 80 de copii ramasi fara ingrijirea parintilor. Casele din acest complex intre timp s-au degradat. Din acest motiv a fost demarat proiectul “Totul incepe acasa!” de catre GDF SUEZ Energy Romania, Fundatia GDF SUEZ si Habitat for Humanity Romania. Proiectul este derulat prin platforma de responsabilitate sociala Energie Pentru Fapte Bune, iar beneficiarul este SOS Satele Copiilor Bucuresti. Obiectivul este ca pana la finalul anului 2014 toate cele 12 case din cadrul SOS Satele Copiilor din Calea Floreasca nr 165 sa fie renovate si eficientizate energetic. Contributia de 300.000 de euro a GDF SUEZ Energy Romania si Fundatiei GDF SUEZ va imbunatati considerabil conditiile de locuit si de invatare pentru toti beneficiarii: copii, parinţi şi asistenţi sociali ce işi desfaşoara activitatea in acest centru. Dintre acestia 80 sunt copii.

Dupa cum va spuneam, pot sa mai iau doi bloggeri cu mine. Asadar, cine vrea sa vina? Vom lucra pe santier, vom cara, vom taia, vom lipi, iar la finalul zilei vom pleca cu satisfactia ca am facut bine pentru oamenii din jurul nostru. Si mai mult decat atat ca acei copiii care sunt acum singuri se vor putea dezvolta in conditii bune, pentru un viitor mai bun.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply