Putin e presedinte

Putin e presedinte

In  Rusia de ceva timp  incoace conducatorii sunt tot aceiasi. De la Stalin, la Gorbaciov, (Eltin nu se pune), la Putin si Putin celalat sunt  cam aceiasi conducatori care se rotesc pe functii. De ce am zis Putin si Putin celalalt, pentru ca asa i-a denumit si presa, atat premierul  – presedintele – premierul – presedintele Vladimir Putin cat si Dimitri Medvedev s-au rotit in aceste doua functii.

Acum ma gandesc ca e important sa stii cine e presedintele Rusiei. Nu de alta dar este al doilea om din lume ca importanta. Si daca la americani il recunosti usor ca e ala negru pe care-l cheama Obama, macar la Rusi sa il tii minte sau sa inveti cand se schimba. Astfel incat presedintele Federatiei Ruse e Vladimir Putin, iar Medvedev e prim-ministru.

In schimb, astia de la Gandul au ramas in trecut, pe vremea cand Putin era prim-ministru. Sau sunt atat de ignoranti si plini de ei, incat nu conteaza.

523410 3926048104229 1728657674 n

Poza de la Traian.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply