Radare fixe si pe Kiseleff

Stiti cu totii ca sunt radare pe sensul de coborare de la Academia Militara din Cotroceni. Din fericire alea merg din cand in cand, de cele mai multe ori cand e strada libera si exista tentatia de a merge cu viteza.

Mai nou au aparut tot doua radare si pe Kiseleff pe penultima trecere de pietoni pana la Piata Victoriei, vis-a-vis de Muzeul Taranului si Muzeul de Geologie. E vorba de trecerea de pietoni ce are becuri deasupra si semafoare pe intermitent.
Ce pana acum doua zile mi se parea suspect, am confirmat azi. Detectorul sesizeaza radarele de la Arcul de Triumf, iar camerele sunt indreptate in sus, deci ar prinde o masina de departe.
Singura problema e ca strada aia e aglomerata si se circula incet acolo doar cateva ore pe zi si doar dupamasa, in schimb foarte multa lume apasa pedala acceleratiei mai mult decat trebuie. Eu inca nu stiu cat e limita pe Kiseleff (sper ca 60), nu de alta dar nu e nici un indicator.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: