Cristian Diaconescu – Asul din maneca?

PSD il propune pe Cristian Diaconescu, fost purtator de cuvant, purtator de ochelari si cateva fire de par alb la candidatura pentru primaria capitalei. Asta in ciuda vorbelor de zilele astea cand se auzise ca il propun pe Sorin Oprescu, Vanghelie, sau chiar Miron Mitrea.

PSD vrea cu disperare primaria capitalei si tipa ca disperatii ca Bucurestiul n-a avut niciodata un primar social democrat, deci e momentul si pentru aceasta schimbare. In schimb pentru ca n-au pe altcineva au reusit sa il propuna pe Cristian Diaconescu.

Cred ca la sedinta lucrarile s-au discutat in felul urmator: Cine e prezent? Tu nu, tu nu, nu tu … Vanghelie deloc … cine a intrat pe usa? Diaconescu, aaa tu candidezi la Primarie! Si asa a fost.

Singura problema ar fi ca Diaconescu e mai mult politician si vorbaret decat administrator, mai ales ca nu l-am vazut niciodata enervandu-se si propunand sau actionand in partid vreo chestie. Nu, el a preferat doar sa vorbeasca ce hotarasc altii in spatele sau.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: