Rares Manescu n-a prins-o pe asta

Rares Manescu n-a prins-o pe asta

Rares Manescu n-a prins-o pe asta. Ii era direct adresata si a picat in plasa cat se poate de tare.

Povestea pe scurt, anul asta, in primavara, trebuia inaugurat parcul Drumul Taberei. Pentru ca onor primarul sectorului 6 pe care nu l-a vazut nimeni la fata de cand a fost ales (inca nu-mi dau seama de cine), nu a facut nimic in parcul Drumul Taberei, ei bine parcul … logic, nu a fost inaugurat si nici macar deschis.

Asa incat, cineva bine intentionat a facut asta:

IMG_2294

Si drept urmare Manescu a muscat-o grav. Nu ca nu s-ar asocia cu Iohannis, dar ca recunoaste ca e suficient de … [insert word here ca sa nu scriu eu prost] incat nu a facut nimic in parcul Drumul Taberei. Asa incat, dragi locuitori din Drumul Taberei cu metrou si parc ultra modern, sper ca stiti cui sa ii multumiti 🙂

Primăria Sectorului 6 dezminte informația apărută pe fițuicile distribuite astăzi în sector, care anunță deschiderea oficială a Parcului Drumul Taberei mâine, 1 noiembrie 2014.
Fițuica folosește poza primarului de sector, alături de cea a unui candidat la președinție și convoacă cetățenii la o fictivă deschidere a parcului, promițând cadouri electorale: geci, șepci și eșarfe, acest lucru fiind complet împotriva legii.
Pliantele fac uz, în mod abuziv și ilegal, de ștampila instituției și de semnătura primarului pentru a crea o aparență de veridicitate. Este inadmisibil ca membrii comunității Sectorului 6 să fie manipulați grosolan pentru niște interese meschine.
Rugăm cetățenii să ignore asemenea materiale și, pentru a fi informați corect, să se adreseze instituției noastre.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply