RATB lanseaza cardul Activ si pagina de web

Am vazut in seara asta intr-un autobuz reclama la noul card Activ, lansat de RATB si Metrorex pentru unificarea abonamentelor pe mijloacele de transport in comun in Bucuresti.

Cu ocazia asta au lansat si site-ul card.ratb.ro

N-am nimic cu site-ul, insa, dar daca e facut de tipul al carui CV l-am vazut eu in vara, trebuie sa comentez. Fratee … exista internet explorer 6, 7, mozilla firefox si opera, ca principale browsere cu care indivizii intra pe pagina ta. Incearca si tu sa optimizezi.

Si propune sefilor tai, sa incheie contract cu Gecad ca sa imi pot incarca si eu abonamentul online. Nu de alta da mi-e foarte lene sa ma duc la chioscurile alea sa se uite casierele la mine ca la felul 14. Ce e aia online? Ceva legat de cartea de credit, si internet si un laptop. Exclusiv laptop 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “RATB lanseaza cardul Activ si pagina de web

  1. cris, e perfect ok ce-ai zis , mai putin faza cu Gecad .. nu-i corect sa faci reclama asa ?

    macar sa le iei banii daca tot ii ajuti 😀 …. oricum , crezi ca Georgescu sau altzii nu-s cu ochii pe butelie in cazul asta ?

    te-ai gandit cat valoreaza idea ta ? fiind plina de bun simt in esenta ei … scapa din vedere faza cu “aici sunt banii dvs” 😀

Leave a Reply

%d bloggers like this: