Razboi in media

Prima data cand intru pe blogul lui Tolontan din propie initiativa ca sa citesc ceva acolo gasesc un articol care imi intareste convingerile mele.

Sint primele semne ca a inceput razboiul in media. Asistam la incercarea de a izola mesajul lui Basescu si de a pretinde, cum l-am auzit astazi pe fostul ministru Nica, membru amuzant al PSD, ca, de fapt, sustinerea populara a presedintelui suspendat este in parbusire, ajungind sub cea a lui Mircea Geoana, de pilda

Faptul ca a fost putina lume azi in piata, releva faptul ca totul se muta virtual. Adica discutii politice de campanie se vor efectua aici si nu la cafenea. Paginile web ale politicienilor vor fi supraincarcate. Iar mitingurile vor putea fi foarte bine organizate intr-un spatiu restrans, cum ar fi o sala de spectacole. Totodata astept sa vad daca se gandeste vreunul din politicieni ce inseamna puterea lui web 2.0 si ca va actiona in consecinta.

De asemenea ma astept ca la Referendum, la fel ca la alegerile parlamentare (apropo tre sa vina nu?), cat si cele prezidentiale sa nu se prezinte nici dracu. Decat batranii, care au vazut ca ar fi putut fi bine, nu pentru ei … ci pentru copii lor. Si asta in sensul ca in final, comunistii s-au prins ca vremea lor a trecut si ca se  gandesc un pic la viitorul copiilor lor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Razboi in media

  1. Eu nu prea sunt de accord cu aceasta suspendare a lui Basescu, deoarece a fost singurul presedinte care a avut curajul necesar sa scoata adevarul la iveala a unui sistem corupt in care traim si se cheama Romania, si eu unul il apreciez pentru aceasta chestie, si in al 2-lea rand nu exista nici un om capabil la ora actuala pentru functia de presedinte al Romaniei, decat Basescu.Pai cine sa vina Gioana care e un papa lapte si un pupincurist ?Sau ochelaristu nostru arhicunoscut sub numele de Ponta ? Care e omu cu 2 fete, l-am inceput il credeam diplomat si respectuos dar pe parcurs m-am convins ca e un papa lapte, capul cand il duce cand ramane in stand by, nu inteleg perceptia proasta si rau creeata de tot cei care au vrut sa il dea jos pe Basescu a poporului nostru, daca el a fost singurul in stare sa scoata la iveala un adevar care nu era cunoscut de catre noi ca cetaceti ai acestei tari platitori de impozite si sclavi ai legilor de ce nu pot intelege ca acest om a vrut sa faca dreptate, daca tot vor continua aceste scandaluri in mass media, in presa si incapatanrea si prostia omenilor o sa fim ca la revolutia din 89′ pai deja au plecat zeci de autocare cu sustinatori ai lui Basescu, pentru mitingul din piata Constitutiei, halal tara mai suntem ! Toti cei din afara ne vorbesc de urat, pentru ca ceea ce se intampla in aceasta tara este de-a dreptul de cacat, pai noi nu am mai avut asemenea conducator de pe vremea lui asa ca eu spun ca Basescu isi merita locul, chiar daca mai are el glume si poante scoase din tipar si fara rost, dar in rest a fost bun si pe vremea cand era primar al capitalei, iar din pct. meu de vedere a demonstrat ca poate fi si un bun presedinte.Pentru a reflecta mai bine asupra acestui eveniment m-am gandit ca proverbul ” Acea lege este mai buna, care te face sa cunosti adevarul ” s-ar potrivi de minune.

  2. Este deosebit de important sa mergem la vot si referendum… uite ungurii o fac intodeauna si au procent confortabil in toate guvernarile – bravo lor – stiu ca puterea lor sta in voturile exprimate !

    Impreuna suntem imbatabili. Impreuna putem sa facem istorie din cei 322 de javre…

    Impreuna putem face ca 322 sa fie egal cu ZERO !!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: