RCS-RDS aduce CI module pentru abonati

RCS-RDS aduce CI module pentru abonati

Saptamana trecua am fost la un punct RCS-RDS, ca sa imi iau modemul de net (dupa 2 ani). L-am intrebat atunci pe baiatul de la comercial de ce trebuie sa mai platesc chiria de 10 lei pe luna pentru decodorul HD de acasa. Cert e ca decodorul asta il folosesc doar pentru HBO HD.  Si atunci baiatul mi-a zis sa mai astept ca e posibil sa nu mai fie nevoie sa platesc banii astia, pentru ca aduc CI module.

Cert e ca au in plan sa aduca CI module pentru cei care doresc asa ceva. Si anume pentru abonatiii care au televizoare noi, capabile HD si care au acest port acolo. CI module tine loc de decodor, pentru a decoda aceste programe. Asa incat nu mai e nevoie de inca o telecomanda si de inca un dispozitiv de bagat in priza.

Cand vor veni aceste CI module, tine de fabrica care le produce. Din cate am inteles RDS a comandat deja un numar mare de  module,  iar data de livrare e momentan necunoscuta. Dar va fi in viitorul apropiat.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: