RCS-RDS in transmisie digitala in vara?

Exista zvonuri care spun ca din vara acestui an si RDS-RCS va trece la pachete de transmisie digitala. Astfel incat ar avea si restul tarii sansa sa vada oarece programe tv HD, dar si am putea auzi niste posturi de radio.

Partea buna e ca RCS face teste  de emisie digitala, iar in anumite zone se pot receptiona canale digitale pe cablul de la RCS pe abonamentul minim. Aici sunt niste exemple de canale ce se pot receptiona pe RCS, dar si cum se poate face acest lucru. Eu va intreb, in ce orase se poate prinde ceva digital pe RCS, dar si cum.

Pana una alta ramane transmisia digitala terestra, unde cu o antena de camera se poate prinde TVR HD, PROTV HD sau sport.ro HD. Si daca ziceam de transmisia terestra, astfel televiziunile pot interactiona mai usor cu telespectatorii oferindu-le informatii si alte metode de promovare ale programelor. In schimb sa salut injurios televiziunea care emite digital si care mi-a schimbat ora de pe televizor, astfel incat n-am reusit sa-mi mai setez ora TV-ului pana cand am resetat complet tv-ul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply