Digital tv pe RCS-RDS

Pentru ca sunt inca in teste si pentru ca acum am aflat ca sunt de vreo luna in functiune (la naiba si am ratat olimpiada, dar da in continuare TVR HD reluari la curling feminin), iata cum se gasesc canalele digitale pe RCS:

digital tv de la rcs

Va trebuie un televizor sau un Tv tunner care sa stie de DVB-C, in care selectati la tara Suedia (ca deh, de aia suntem romani), ii dati sa caute pe Cablu si ii selectati cautare full. In Bucuresti trebuie sa gaseasca 99 de canale digitale, 6 posturi de radio si restul de canale analogice la care sunteti abonati. Nu puteti schimba locul canalelor digitale, drept urmare ProTV va fi pe canalul 66, OTV pe 1 si Realitatea TV pe 67. Nu puteti schimba nici ora televizorului digital, dar din fericire aceasta este data aproape corect de catre furnizorul de cablu. In schimb va puteti bucura de programul tv(acolo unde acesta este anuntat de catre televiziuni ), dar si de calitate superioara de sunet Dolby pe HBO sau stereo pe alte canale.
Cum versiunea asta e de teste de la RCS, ne asteptam ca la finalul testelor sa scoata canalele, sa ceara cartele sau coduri de vizualizare. Pana atunci, happy TV. Da, au si Private Spice.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply