REALITATEA FM – Radio de stiri

realitatea fm - radio de stiri

Pentru ca news fm e doar un alt info pro. Pentru ca poate sunt satul sa ascult muzica proasta pe posturile astea de radio.

Pentru ca vreau sa aud si eu televizorul atunci cand nu sunt acasa, iar asa ascult foarte bine Realitatea FM, pentru ca asa aflu stirile direct de la sursa. Pentru ca nu vreau sa ascult muzica de adormit in zilele ploioase, pentru ca pe romania actualitati e o aberatie mai mare ca somnul. Aici in schimb am ceva dinamic, o stire care se schimba, o idee care se dezvolta in direct.

Eh, aia care abereaza ca nu le place sa auda televizorul la radio, habar n-au si nici n-au ascultat. Detalii tehnice,Realitatea FM se prinde din Otopeni pana la kilometrul 70 pe autostrada Bucuresti – Pitesti cu telefonul mobil. Mai departe nu stiu ca n-am incercat. Si poate fac si eu ceva emisiune de bloguri daca se aude la conducere – LOL.

De aceea,

Realitatea e la Realitatea FM

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: