Reincepe sezonul

Pentru ca tre sa reinceapa sezonul, afara a inceput sa fie soare, miroase a iarba, a primavara, a aer curat si trebuie sa revina banii din afara. Drept urmare Mihnea, a gasit azi pe masina lui o reclama la un site de placeri specifice. Ori au ramas fara clienti, ori stiu sa se promoveze numai in anumite parcari, unde exista oameni cu bani si cu interese in satisfacerea placerilor.

Vom vedea o noua explozie a pretului florilor. Mi-e si teama sa ma gandesc cat vor costa florile maine, bine ca e sambata.  Azi dimineata la ora 8 am luat legatura de ghiocei cu 0.5 lei.  Andrea, ai legatura.  Vorbind de legatura ati vazut ca am ajuns in momentul in care nu mai stim la ce se refera expresia “ai legatura“, nu de alta dar cumparam din supermarket la gramada nu la legatura.

Revenind la intamplari de sezon, acum e foarte aglomerat pentru baietii de la flamingo boys si altii, iti dai seama cate femei vor dori sa isi insele barbatii cu ocazia de 1 si 8 martie, nu de alta dar e ziua lor, sa se simta si ele bine, sa viseze si ele si sa atinga si ele niste carne, nu?

Dar, vor trece si aceste mici placeri ale vietii si ne vom intoarce la linistea stabilita de pana acum, cu gandul la mare si la vacanta de vara.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d