10 euro pe metru patrat – turism in Romania

O sa ma leg exact de cele mai naspa faze atunci cand vine vorba de turismul in Romania. Si anume respectul fata de clienti. Sa o luam simplu, avem o tara de cacat, pur si simplu de cacat, gri, plina de gropi, cu cladiri ce stau sa se prabuseasca si pline de infiltratii, iar noi ne mandrim cu ele de parca ar fi cine stie ce descoperire a stiintei. Pe langa faptul ca nu avem ce sa le aratam celor ce vin sa ne viziteze tara, le mai si cerem ” 10 euros per square meter ” pentru a filma.

Dar nu-i nici o problema, pentru a nu stiu cata oara ne salveaza ardelenii, povestea lui Dracula si palinca de Maramures.

Un reportaj No Reservations – Romania de Anthony Bourdain. Are 6 parti, le vedeti mai jos, va rog sa le comentati, nu de alta dar blegoo s-a atacat cand a vazut materialul, eu nu m-am atacat, nu de alta dar n-are sens sa te certi cu tiganii din centrul vechi. E doar deranjant ca toata lumea se duce acolo de parca acolo ar fi buricul Bucurestiului. (bine, alt loc n-are unde sa fie ca doar nu faci centrul istoric si cultural al orasului la Berceni).Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: