Responsabilitatea si raspunderea

Vine o vreme in viata unui om cand trebuie sa se apuce de lucru. De fapt sa devina responsabil si sa isi asume raspunderea. Pe scurt eu ma tot chinui sa devin mai gospodar. De-a lungul timpului mi-am tot luat chestii si am zis ca le fac, le fac si tot asa au ramas. Acum am si model. Criserb si-a amenajat casa, cam acelasi lucru vreau sa fac si eu.

Bine, n-am aceeasi putere financiara si nici nu ma zbat sa imi fac toata casa deodata. Ci pe rand, dragut, frumos, cochet. Iar cum toata treaba asta va fi foarte solicitanta si stersanta va voi tine la curent cu orice modificare. De altfel si AXA ma va ajuta sa fac asta pentru ca trebuie sa-mi ating scopul.

Vom incepe prin cautat mesterul.
Here we go!

 

Bine ca sa tin cont de ce trebuie sa fac am folosit calendarul angajamentelor AXA. Mi-am pus task-uri acolo, iar acesta ma va notifica de fiecare data de cate ori am ceva de facut, ca nu cumva sa uit.

calendarul angajamentelor

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply