REVOLUTIE

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/am0No2NdXS4" height="425" width="400" /]

Sa facem revolutie! Sa facem la fel ca ei, sa iesim in strada si sa scapam tara de acestia!
Pe cine crezi ca trebuie sa asasinam din parlamentari si guvernanti ca sa se stabilizeze tzara?

Astea-s chestiile pe care le-am auzit azi.
Teoretic, am zis ca nu asta e solutia. Si … ca …oricum or sa moara singuri. Dar, le ramane exemplul. Le ramane precedentul.

Ramane un Iliescu comunist. Ramane un Nastase care si-a facut case. Ramane un Geoana care nu vrea sa isi declare averea. Si astea din banii publici. Si astia au format o intreaga generatie, acesti mici copii care se plimba cu masinile scumpe ale lui tata, sau cu masina de la firma care a cunoscut pe Nicu, sau pe Ionel si astfel si-au scos bani buni din contracte publice pe ochi frumosi.

Un Tariceanu nu l-ai putea acuza niciodata ca si-a facut bani din bugetul tarii.

Dar … asta e doar politica.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “REVOLUTIE

  1. Adica tu vrei sa zici ca Tariceanu o fi vreun sfant?hai ma!in tara astia toti fura, insa nu se stie de toti….

  2. Nu e sfant nici Tariceanu cum nu e nici unul din adunatura de papusi Muppet numita Guvern. Traiesc cu groaza de clipa in care “dictatorul” Vadim ar deveni presedinte. Sunt constient ca nu-l lasa natiunea…. dar daca ?!

  3. pai ce sa se intample .. intram in razboi cu absolut toata lumea … se ieftinesc medicamentele … ne mananca puscaria pe totzi , interzice Cronica Carcotasilor … si cam atat 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: