Roblogfest a devenit serios

Daca si Mediafax se lauda in fluxul de stiri ca participa in faza a doua la Roblogfest, inseamna ca acest concurs a devenit unul foarte serios. Sa citam:

Blogul Mediafax este unul dintre cele 20 de bloguri rămase în competiţie la categoria Blog colectiv (secţiunea Personal & Infotainment) de la RoBlogFest, după prima etapă de vot, informează un comunicat.
Începând din 4 martie până pe 11 martie se va desfăşura a doua rundă de vot, ce va stabili câştigătorii.
Blogul Mediafax este înscris şi la alte două categorii de la RoBlogFest – Blog de jurnalist şi Blog de companie -, urmând ca la aceste secţiuni câştigătorii să fie desemnaţi de un juriu, nu prin votul publicului.
RoBlogFest este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului în ceea ce priveşte bloggingul în particular şi comunitatea de internet din România în general şi singura competiţie naţională care premiază excelenţa din blogosferă – popularitatea, profesionalismul şi modul de folosire a mediului din jurul unui blog.

Sa mai explic o data. Din cele 2657  de bloguri inscrise la roblogfest 2009 au ramas doar cate 20 de bloguri la fiecare categorie. Din astea douazeci doar mai puteti alege castigatorii categoriilor respective. Acum se va vedea cat de popular este un blogger, cat de mult vor sa fie votat de catre oameni.

Cum eu nu particip la sectiunea blogging, ia spuneti voi mai jos pe cine sa votez, am cate un vot pentru fiecare sectiune.
Cum m-ati votat in prima parte, am nevoie de voi sa ma votati si in partea a doua. Berile bineinteles se reporteaza si se aduna si pentru partea doi. Adica m-ai votat in prima parte ai o bere, ma mai votezi acum mai vine una, doua … cate vrei tu, in functie de numarul de voturi.

Te uiti aici in dreapta, dai click pe roblogfest, te loggezi si apesi voteaza. 🙂

Pe realitatea.net in sectiunea Roblogfest apar toate twitturile si postarile pe bloguri legate de roblogfest. Trebuie sa mai spun ca asta inseamna trafic si ca daca scrii despre roblogfest primesti trafic inapoi? 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: