Roll On – instructiuni de utilizare


Acesta este un Roll On.

Nu mananca, nu e arma alba, nu contine droguri. Contine parfum, sau hai sa ii zicem sapun. E marca NIVEA prezentat aici in poza, dar cu siguranta exista si multe alte marci.

Nu e greu, nu e incomod, incape in orice geant, sau in orice buzunar.
Se utilizeaza zilnic prin deschiderea capacului si aplicarea sa subbrat. Se utilizeaza pe o suprafata fara par si proaspat spalata. Emana parfum, senzatia de uscat si placut.

A se folosi curent dupa apa si sapun pentru evitarea transpiratiei excesive, mai ales pentru evitarea transpiratiei cauzata de efort, sau caldura.

Un roll on este ieftin, doar 2 euro. In traducere … pana in 10 lei si rezista o luna de zile. Recomandabil sa aveti intotdeauna un roll on la indemana.

Nu se foloseste pe haine, nu se foloseste in alte parti ale corpului.
Hainele ce le imbraci pe piele trebuie sa fie curate, trebuie sa nu fie groase. Trebuie sa te protejeze de ploaie si de vant. Atat timp cat ai fost intr-un bar in care se fumeaza, se interzice sa porti aceeasi haina ( a se citi tricou ) a doua zi. De asemenea se interzice sa pleci de acasa cu hainele in care ai dormit.
Nu este recomandat sa pleci de acasa cu geaca, bluza de trening, sau orice alta haina care poate retine transpiratia produsa de organism.
In mijloacele de transport in comun deschideti geamul atat timp cat inauntru este mai cald decat afara. Aici e vorba si de metrou si de autobuz si de tramvai si asa mai departe.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: