Romania lauda-te! Ai stadion

In noaptea asta a fost deschis pe cel mai nou stadion al romanilor, National Arena. (sau Arena Nationala  cum zice pe afise). Jandarmeria zice ca la ora 21 erau pe stadion peste 20.000 de oameni. La ora 1 noaptea cand am fost eu erau peste 7.000 de oameni si inca veneau in valuri.

Cum arata National Arena?

Pentru cei care au fost la cupa mondiala, la meciurile din Rustenberg, ideea stadionului li se va parea foarte cunoscuta si familiara. Aceeasi structura de stalpi cu tribune, aceleasi scari de urcat in tribune. Spre diferenta de Africa la noi locul de acces e mai mare, pentru ca de asta avem trei etaje. Gaurile de acces inspre scaune sunt suficient de spatioase. In schimb sunt foarte putine toalete si nu cum ma asteptam sa fie din Africa.

Poze National Arena

Cateva poze, restul sunt pe Facebook.

Luminile pe National Arena

Sunt foarte bune. Mi-a placut cum e luminat stadionul, ca se vede totul atat pe teren cat si in tribune.
Pe de alta parte acustica stadionul e extraordinara. Abia astept un concert sau un meci.

Ce nu imi place la National Arena?

Deja de la intrare lumea manca seminte.
Poate ca unii nu stiu ca pe stadioane nu se fumeaza, nici pe National Arena nu e vreun loc de fumat amenajat. Doar in afara stadionului.
Toalete insuficiente zic eu, dar e bine ca sunt.
Netul pe mobil mergea foarte greu, ceea ce inseamna ca la un meci mare toata zona ar putea fi afectata de probleme in retelele de telefonie mobila.
Scaunele de la peluze se pot rupe foarte usor. Scaune de piele sunt doar la oficiala.

Si un video edificator cu ce a fost in seara asta la National Arena.

 

Parcare la National Arena

Se lucreaza inca la parcarea subterana. Din cate m-am uitat la stadion n-am vazut unde ar fi parcarea asta. In schimb, afara nu e nici un loc de parcare. E doar o strada care inconjoara stadionul, pe care n-ar trebui sa intre nici o masina, in afara de alea de catering, autocarele echipelor, interventii si altele. Ca altfel pentru public nu e nimic.
Exista vreo parcare in zona?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply