Romania mea ce frumoasa esti

Imaginile astea au fost filmate azi din parcarea de la Pitesti Mall. Pe langa mall-ul ala trece si raul Doamnei. In amonte de locul unde se vad imaginile astea, este un baraj, in principiu cam nefunctional, dar care deverseaza apa atunci cand aceasta se aduna suficient de multa. Cum o deversare de genul asta nu poate fi facuta accidental, ca doar nu cade cineva peste maneta de la baraj, cineva trebuie sa isi asume. Cineva ala nu isi va asuma nimic.

Toate pet-urile astea in schimb au ajuns acum in lacul de acumulare Pitesti. Ele pot fi admirate frumos direct de pe autostrada A1. Sunt curios cand cei de la urmatorul baraj le vor deversa mai departe, pentru ca pet-urile sa poata ajunge si mai in aval, chiar direct in Dunare ca acolo deja nu mai conteaza.

Si toate astea in Romania lui 2009, inainte de alegeri. Iar daca cumva dati vina pe cineva? No way. Taxe, amenzi, legi aplicate. Atat timp cat astea nu exista, nu putem da vina pe nimeni. Ha? Adica cum, sa dam amenda tuturor locuitorilor din Mioveni si Maracineni pentru ca au poluat raul Doamnei? Ia sa vedem cat de usor e sa dam o amenda de asta si cat de repede se civilizeaza toti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply