Romania, ne mandrim cu tine

Incepem cu poza asta, in care Udrea, in Bucuresti si in nici un alt loc face reclama Romaniei, dar il scoate pe â din context.

Romania fara a!

N-avem cum sa o certam pentru asta, Maramuresul nu este in aceasta tara, este intr-o tara civilizata si curata, nu in asta unde pute, unde nu se da prioritate, unde lumea circula bezmetic. Dar nu putem sa fim indiferenti, sa traiasca agentia si creatia, fara numar, fara numar, fara numar …

Si continuam cu asta.


REALITATEA.NET – Canotaj printre dejecţii, patinaj cu şoseta, sărituri în apă pe saltele şi sanie pe role

Asa ne minunam noi. Lucruri facute acum 40 de ani, care bineinteles ca nu mai rezista, sunt totusi 40 de ani. Si te mai miri ca se strica. Eu o tot spun si o repet de ceva timp incoace, totul se va prabusi in curand. Degeaba ne chinuim sa refacem centrul vechi daca vor cadea cartierele care au varsta la jumatate, pentru ca sunt construite prost si nu sunt intretinute.
In continuare, la 20 de ani dupa comunism, ne bazam pe ce s-a realizat in vremurile de aur ale Romaniei si nu facem nimic in plus. Dar absolut nimic. (sa nu-mi dati exemple zgarie norii din Bucuresti ca astia nu-s facuti de stat. Sa nu-mi dati exemple cartierele ANL ca stim cu totii cate probleme au, etc.) Cat a durat sa terminam o statie de metrou ramansa in constructie la revolutie? 19 ani?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: