Romania pe internet – Ava Design Biju (p)

Romania pe internet – Ava Design Biju (p)

In iarna, ma indreptam inspre o carciuma, iar in fata ei, era un nene cu masina pe avarii cu o expresie a fetei oarecum disperata. Vine si ma intreaba daca nu cumva stiu unde este o strada si imi da un nume astfel. Nu auzisem de numele ala, drept urmare nici nu l-am retinut, eram pe strada Viitorului totusi, dar m-am oferit sa il ajut si sa caut strada respectiva pe Google Maps. L-am intrebat, pai n-ai internet mobil pe telefonul tau? Pai sa stii ca nu. Si l-am apostrofat, cum e posibil?

Apoi am cunoscut-o pe Adriana. Ea are un magazin online unde face o sumedenie de lucruri frumose, handmade. De la cercei la bratari, brose, coliere. Cam asa ceva:

Pentru ca e acasa majoritatea timpului, Adriana nu si-a batut capul cu internetul mobil, atat timp cat avea tot timpul la dispozitie internet fix. Dar viata nu e atat de simpla, iar in 2014 ai nevoie de mobilitate, dar mai mult decat atat ai nevoie sa fi conectat la internet oriunde si oricum. Pentru ca o comanda data pe internet, nu asteapta raspuns peste doua zile sau peste doua ore, ci asteapta raspuns imediat. Asa incat si Adriana avea nevoie de internet mobil.

Mi-a marturisit cand am vorbit ca atat timp cat are grija de copil acasa, nu sta sa se gandeasca si la ce altceva are nevoie atunci cand nu este acasa. Dar la fel mi-a spus ca atunci cand are comenzi, clientii nu asteapta si ca vor raspuns imediat la mailuri si mesaje. Pentru aceasta o solutie de internet mobil ar putea sa o ajute sa isi dezvolte afacerea.

Partea buna e ca Adriana avea abonament la Vodafone de foarte mult timp. Asa incat i-am spus sa il schimbe cu unul din ultima oferta. Cea cu internet dublu la viteza 4G si un smartphone care sa o ajute atat sa faca poze si sa le urce imediat pe Facebook, pe pagina ei, cat sa si raspunda la mailuri imediat ce acestea ajung.

Si daca am vorbit de oferte, abonamentele Easy, Smart sau RED vor avea de acum trafic dublu de internet, pentru 2 ani
• Promotional, clientii abonamentelor Smart si RED beneficiaza gratuit de Internet nelimitat pe o perioada intre 1 si 4 luni
• Clientii RED vor avea incluse si mai multe minute internationale pentru mobil sau in roaming
• Pentru toti abonatii, pachet complet de aplicatii: pentru divertisment, Zonga si Seenow, si pentru o experienta sigura de utilizare, Vodafone Cloud sau Protect

Toti abonatii pachetelor Easy, Smart sau RED vor primi trafic dublu de internet, pe toata durata contractului, prin bonusul special “DUBLU NET”. Bonusul este valabil pentru clientii noi si cei existenti care isi reinnoiesc abonamentul si se activeaza automat in cazul pachetelor RED. Pentru clientii abonamentelor Easy & Smart, bonusul se activeaza la cerere, la *100#.

Partea buna e ca aveti internet nelimitat, timp de patru luni, ca sa puteti testa reteaua si ca sa va puteti convinge ca internetul mobil va poate ajuta in orice moment. De fapt oferta asta e buna si pentru mine, pentru ca eu sunt un mare consumator de internet.

1977217_10152353169141204_320295459_n

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: