Balciul Bestfest – ziua 1

Cand ajungi la Bestfest esti intampinat de imaginea asta:

005

Si te intrebi daca ai ajuns unde trebuie. Urmeaza punctele de securitate BGS, care te pipaie sa nu intri cu cutite inauntru, cu umbrele si alte tampenii, dupa care intri. In schimb, in dreapta intrarii n0rmale e intrarea cu buletine. Adica pentru nationalitatile conlocuitoare care sunt protejate de nu stiu ce consiliu al discriminarii [p…lii mele] intrarea este gratuita la B’estfest. Pentru noi, fraierii ceilalti, intrarea e pe bani, cu preturi incepand de la 150 de lei pentru 3 concerte intr-o seara.

Organizare lipsa.

Probabil asta e lucrul bun al primei seri de la Bestfest. Nu au fost atat de multi voluntari care sa iti interzica chestii care sa te lase sa faci chestii si asa mai departe. Nu mai sunt bratarile alea care iti permit accesul in tarcul ala, in cortul celelalt sau ceva de genul. E un open space in care toata lumea face ce vrea. Partea foarte nasoala e ca mancarea e fix in mijloc. As fi vazut-o mai bine intr-o laterala, dar asa poate isi vand mai bine marfa.
Pentru ca e facut pe un islaz, curentul electric e scump si lipseste cu desavarsire. Drept urmare nu avem lumina in afara portii de intrare si a luminilor de la punctele de interes. Parcarea este in bezna, fara nici o directie si urma de a urmari / recunoaste ceva.

Apropo, unde sunt toaletele la Bestfest ca n-am vazut nici un indicator sau ceva aglomeratie in jurul lor.

Securitate pauza.

Cand ajungi la Bestfest si vezi cum te pipaie oamenii de la BGS zici ca vai doamne e un loc sigur. Dar apoi cand te duci intr-un cort si vezi ce nationalitati de inconjoara te gandesti unde ti-ai lasat banii, daca sunt in siguranta, daca iti taie geanta sau nu, daca masina e pazita, daca ti-ai lasat ceva la vedere in masina, daca mai gasesti masina la plecare.

Am ajuns pe la ora 9 la Bestfest si am vazut o masina de politie care pleca cu girofarurile pornite. Cand am ajuns langa ei si am vazut ca erau baietii de la Tunari de la politia de tara, am zis ca am pus-o. Si intradevar asa e. Toata seara n-a fost politie la Bestfest. Nu numai inauntru, cat si afara. Doar la plecare venise un camion de jandarmi care stateau linistiti si se uitau la oamenii care plecau, dar si la baietii care se imbranceau printre masini alcoolizati fiind.

Daca vreti un lucru sa va linisteasca totusi, e un baiat de la BGS care se plimba cu un ATV si cu o lanternuta legata de cap printre masinile din parcarea de sus. Nu veniti cu masini joase, sunt hartoape suficient de mari pe care trebuie sa le sariti. Ca sunteti pe camp nu pe strada.

Dressing code

Pentru ca e pe malul lacului si pe islaz, umiditatea este foarte mare. Pentru ca este in afara Bucurestiului este si frig. Drept urmare, hanoracul cel gros, dar si bocancii sunt cei mai potriviti pentru Bestfest-ul de anul asta. Chiar daca nu va ploua va fi suficient de mult praf, iar dupa ora 11 noaptea temperatura scade repede. Atentie la baligi si la gropi sau denivelari. Apropo, daca sunteti sensibili/e, vedeti ca iarba nu e taiata, e doar culcata la pamant. Si pe jos pot fi furnici si alte diverse vietati.

Urmeaza ceva poze de la niste concerte.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply