Skunk Anansie si Roger Sanchez

Teoretic sonorizarea la Bestfest este una foarte foarte buna. Practic, scenele sunt atat de apropiate si concertele in acelasi timp incat se aud unii peste altii, totul transformandu-se intr-un zgomot greu de inteles. Si daca nu auzi muzica de la scene, atunci te lovesti de muzica de la Expirat, de muzica de la balciul ala cu tiribombe, de la muzica de la alte corturi care toate deodata incearca sa multumeasca toata lumea.

Am vazut aseara barmani rugandu-se de lume sa cumpere bere, iar berea fara alcool se epuizase in primele 3 ore. Lumea nu cumpara bere pentru ca venise cu masina, iar autobuzele alea probabil luau selectiv oameni in ei atat timp cat tot vedeam palcuri de oameni mergand pe jos. Sau erau localnicii care au acces gratuit.

Taxiurile care vin la Bestfest sunt din cele mai dubioase. Daca va ia vreo firma de taxi pe bune din Bucuresti sunt curios cat va cer pe un drum. Am avut la plecare neplacuta surpriza sa ma trezesc cu palme pe masina ca uite ma mai are locuri, ia-ne si pe noi.

 

Skunk Anansie a venit pentru prima data in Romania si a fost aproape placut impresionata de ce a gasit la Bestfest. S-a aruncat pe brate si a fost purtata pe brate de catre public spre disperarea celor de la securitate. Am vrut sa ii fac poze, insa desteptii de la acreditari nu mi-au dat si o bratara care sa-mi permita accesul sa fac poze. Ca asa stiu ei sa faca acreditari sau sa comunice unii cu altii.

 

Roger Sanchez s-as comportat de parca n-a mai fost in viata lui in  Romania. Desi am inteles ca a mai venit aici la un the Mission ceva. A avut un set mediocru, de la care oamenii au plecat in primele 15 minute, indreptandu-se spre cortul lui Gojira. Acesta din urma a rupt, la propriu.

Cei de la Coma in schimb au fost surprinzatori. Au cantat atat piese vechi cat si piese mai noi si au anuntat ca undeva in toamna vom vedea un nou album de la ei.

 

Bonus:
ce site

bestfest crede ca daca scrie la gramada jos acolo castiga.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply