HTC Sensation

Htc sensation este al treilea telefon pe care il am de la htc acum. Compania il prezinta ca pe un telefon multimedia. Eu il vad ca pe un telefon business. De fapt ca singurul telefon business din acest an si asta chiar daca nu are tastatura hardware qwerty.

0241

Ecranul e suficient de generos incat sa suporte o rezolutie qHD, dar si sa iti poata permite sa tastezi linistit. Astfel mailurile, tweeturile, mesajele sau updateurile pe facebook sunt usor de realizat. Apreciez de altfel continuitatea HTC in a folosi aceeasi tastatura ca si pe alte versiuni de telefoane. Asta ma face pe mine sa tastez foarte repede si corect, iar articolul asta l-am scris de pe telefon.

Androidul 2.3 e extraordinar de rapid si foarte cochet, dar si HTC sense 3.0. Ma face sa ma gandesc sa-l pun si pe desire. Si aici nu numai ca il ajuta si procesorul, dar toata constructia hardware a telefonului il face de top. Procesorul de 1.2 ghz, dual core, 1 giga de memorie interna si camera foto de 8 mp iti dau tot ce vrei de la un telefon in 2011. Ati spune ca vreti doar sa vorbiti la telefon. Se poate ca e quad band, dar asta nu e suficient. Acum vrei sa faci o poza sa o pui instant pe facebook. Acum vrei sa filmezi full hd (1080p la 30 fps) si sa vezi filmarea direct pe televizor, iar asta se poate default pe htc sensation. Iti mai trebuie doar un wireless cu n si un televizor cu retea, iar telefonul are functia asta incorporata in player.

038

Mi-a placut ca obiectivul camerei este in interior, protejat astfel de carcasa si nu de un plastic care se poate zgaria, murdari sau sparge. Mi-a placut ca orice aplicatie se instaleaza pe telefon in cel mult 15 secunde din cauza procesorului dual core. Mi-a placut curbura ecranului care il face mai ergonomic si il protejeaza oarecum de evenimentele din buzunar. Mi-a placut ca bateria e suficient de robusta incat sa tina si 3 zile de folosire normala. Si mi-a mai placut reactia colegilor cand au vazut telefonul: ia uite cum se misca, ce misto.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: