B’ESTFEST – ziua doi

In seara asta la B’estfest am fost agatat de cineva din staful de organizare: Tu esti Piticu? Da. Trebuie sa stam de vorba, dar nu acum, dupa, ne vedem pe aici. Probabil nu le-a placut titlul din articolul precedent. Asa incat pentru articolul asta va ofer o poza in loc de titlu, poza facuta de Silviu.

 

278768 10150243630454004 704359003 7252477 2347241 o

Probabil valul de critici de pe internet i-a facut pe organizatori sa mai ia niste masuri. Am fost placut impresionat sa gasesc politie in Tunari in seara asta, sa vad jandarmi la intrare, sa vad ca existau autobuze care aduceau oameni, dar mai ales sa vad ca in parcare a mai aparut un tun de reflectoare.

Partea buna in festival daca nu stiati este ca Raiffeisen a avut multe, multe case galbene de dat jetoane. Si de data asta se pot cumpara jetoane si cu cardul, pentru ca aveau POS-uri.

Desi aseara dupa concerte totul arata ca un imens cos de gunoi, cu sticle, pahare, pungi si o tona de resturi pe jos, astazi totul era curat. Iarba era mai calcabila si nu atat de deranjanta ca acum doua zile. Partea nasoala e ca se facea praf. Dar fiind langa apa nu foarte mult praf.

Mancarea e buna la B’estfest. Am incercat micii, dar si mancarea indiana. Ma declar multumit, chiar daca pretul la indian a fost putin cam mare. Si pentru ca a fost mai bine luminata incinta in seara asta, am vazut si indicatoarele de toalete.

De data asta au fost mai multe lucruri de facut pe islazul Tunari. A fost lumina ca sa se joace baschet pe pamant si iarba in nocturna, a aparut un panou de catarat, a aparut un baiat pe bicicleta cu frigider care impartea inghetata.

Cum azi am reusit sa ajung dincolo de gardul de protectie din fata scenei, mi-a placut ca cei de la BGS erau extraordinar de politicosi cu publicul din primul rand, mai mult le cereau sa isi mute gentile si ghiozdanele dincolo de gard, ca sa nu le calce in picioare.

Nu stiu cum sunteti voi obisnuiti cu balciuri si tiribombe, dar eu sunt obisnuit cu aglomeratie mare, imbranceli, strigaturi si personalitati dubioase. In schimb in balciul de la B’estfest am auzit: va rugam, asezati-va, bine ati venit, poftiti, imediat, ne cerem scuze.

Mi-a placut ca la plecare pentru a nu se crea blocaje, organizatorii s-au implicat in dirijarea traficului si cat am stat eu in coloana nu am auzit un singur claxon. Ci lumea intelege si actioneaza in consecinta. Cred ca daca acolo era un politist de la rutiera care sa dirijeze, instant se creau nervi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply