Romania pitoreasca

Sa va spun o poveste. In ambasada Americii cat timp astepti sa intri la interviul pentru viza, ti se spala creierul pe niste plasme cu sonorul dat destul de tare, unde niste oameni tipa disperati: We are America. Alternativ, imagini misto cu peisaje din Statele Unite.

Din avion, de deasupra Statelor Unite am facut poze la o groaza de chestii misto. La munti, la nori, la rauri, la peisaje, la autostrazi. Daca ati vazut pozele de pe facebook, acolo sunt aceste peisaje de care discutam. De ce vorbesc eu aici de Statele Unite? Pentru ca ei stiu sa marketeze toate peisajele astea. Pentru ca ei stiu sa atraga turisti in orasul cu un singur locuitor spre exemplu. Pentru ca la ei muntele nu inseama o zona salbatica, in care daca intri cu masina nu mai iesi iarna, ci o zona pe unde poti merge cu masina si unde iti poti face case de vacanta in stanga si in dreapta drumului asfaltat, alaturi de stalpii de curent electric.

Noi avem o tara superba, o vedem mai sus, doar in 3 poze. Dar trebuie sa o exploatam. Nu sa aruncam sticlele de plastic pe jos, ci sa le explicam strainilor ca avem chestii mai misto ca ale lor. Dar si sa le facem drumuri ca sa le aratam asta. Pentru ca altii pot, dar si noi trebuie.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: