România se sufocă din cauza lipsei drumurilor

România se sufocă din cauza lipsei drumurilor

Eu fac cu greu drumul Chișinău – București, o dată la două săptămâni sau când reușesc să ajung acasă. Și asta dintr-un singur motiv. Șoselele patriei sunt aproape necirculabile. Prefer să merg noaptea, numai ca să fie mai liber, numai ca să nu întâlnesc mulți șoferi în trafic și numai ca să nu dau de nebunii care cred ei că trebuie să aibă loc pe stradă. Ei bine cu mine pe șosea nu au loc.
De cele mai multe ori nu acord prioritate în trafic astora care circula cu girofaruri. Sunt vreo doi deputați de moldova și vreo unu doi șmecheri de la penitenciare ceva, care folosesc abuziv mașinile cu girofar. Eu aș vrea să îi și arunc de pe șosea, că până nu o să moară vreun deputat, vreun senator ceva, nu vor conștientiza ăștia că România se sufocă.

Și nu o spun eu un biet șofer vânat și căutat de poliția rutiera pentru ca să facă ei norma de amenzi, ci o spune toată lumea. Diferența e că oamenii nu stiu, nu sunt obișnuiți nu vor să vorbească și stau asa și tac și îndură și se sufocă.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply