Romania sta ca vaca

Buscu puncteaza bine. Din pacate nu e deloc prea negativist, din contra, e foarte obiectiv pentru ca vede probabil mai intens decat noi ceilalti cum se intampla lucrurile.

Problema e ca a trecut de mult ceasul 12, a plecat de mult trenul din gara, suntem prea tarziu pentru a face ceva, iar solutia ar fi fost una singura si simpla. 2 ani de comunism. Si totusi, astia ar veni prea tarziu acum. Trebuia ca revolutia sa nu se fi intamplat in 89, ci in ’92. Mai castigam si noi ceva, aveam autostrada pana la Constanta, aveam probabil lucrari incepute la canalul Dunare – Bucuresti, dar cu siguranta aveam statii de metrou in Bucuresti in toate cartierele majore.

Si de ce nu, poate acum aveam si parte de ceva multinationale care sa fie fericite ca lucreaza aici, cu romani, nu sa stea cu frica in san ca vine statul si le impune niste conditii pentru care mai bine pleaca.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: