România, ţară civilizată

România, ţară civilizată

Nu sunt impotriva, nu vreau revolutie, nu vreau razboi, nu sunt decat un golan. Golan din 1990 din Piata Universitatii. Unul din acei oameni care atunci aveau 19 – 20 de ani, si strigau Jos Comunismul. Ei au fost generatia de sacrificiu. Ei au varsat sange ca noi acum sa avem ce … din fericire abia avem. Lor … li s-a inchis gura. Ei au facut copii intre timp si au devenit ocupati pana peste cap de cresterea lor si de serviciile prost platite ce le-au inchis gura.

Parintii lor, au maxim 40 – 50 de ani. Ceea ce inseamna ca si ei muncesc. Si muncesc in acele institutii comuniste, care i-au angajat inainte. In care au facut radacini, si de unde vor iesi la pensie. Acestia nu vor veni niciodata sa strige MUIE Parlamentul Romaniei, acestia nu vor veni niciodata sa il voteze pe Basescu, decat daca ii amenintam noi ca le dam foc la casa ( cazul meu ). Acestia nu vor vota decat cu ceilalti comunisti, ce ii cunosc, ce i-au invatat ca leafa merge, si ca pot sa fure in continuare. Atunci mergea asa, acum … ….si lumea incearca sa strige Romania ! Trezeste-te !!

Articolui lui zoso, pe care va rog sa il cititi, clickuind pe primul link, ar trebui sa intre in categoria Capsula Timpului. Pentru ca reflecta, mult prea adevarat si mult mai detaliat decat am scris eu, ceea ce se intampla acum, aici.

De ce la categoria Eu- Europa? Pentru ca … mai sunt 11 zile.

capsulatimpului

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “România, ţară civilizată

 1. subscriu
  sau sustzin moral
  sau de ce nu, dar nu`mi apartzine, declar, sustzin shi semnez ca la militzie :))

 2. Keep up the good work golanule! 😉 Vorba unora: Europo’ pazea ca venim! 🙂 S-ar parea ca pe finishul anului si pe inceputul integrarii pe blog se contureaza un curent revolutionar 🙂 Sa inchidem cercul si sa mergem mai departe, nu in piata ci pe blog. Incet incet ne vom fi facuti auziti de multi, cine are urechi sa auda ..

 3. piticule, tot stau si ma minunez da’ ceva nu pusca:
  – daca tu in 1990 erai golan si aveai sa zicem 20 de ani inseamna ca acum ai 36 (buuun, multi inainte)
  – tu afirmi ca “Parintii lor, au maxim 40 – 50 de ani. Ceea ce inseamna ca si ei muncesc. Si muncesc in acele institutii comuniste, care i-au angajat inainte.” – din text reiese ca te referi la parintii golanilor.
  – deci parintii lu’ matale au maxim 4-14 ani?

 4. niciununul mah nu ma reprezinta, dar cand il aleg incerc sa aleg unul care stie sa vorbeasca pe unde merge si nu are razboaie personale de purtat cu altii 😀

Leave a Reply