Romanian Music Awards

Probabil stiti castigatorii de la Romanian Music Awards, organizat de Music Channel si Radio 21. Daca nu iata ca Smiley si Inna au luat cele mai multe premii. In rest mi-a placut vineri seara la Brasov. Pe langa faptul ca politia a inchis inutil o strada din centru, am gasit loc de parcare langa Republicii. Am fost placut impresionat de organizare si de faptul ca nimeni nu intra pe aici, indiferent cine e. Mi-a placut cat de cuminte si linistit a fost publicul. Dar de fapt aici fitzosenia lor a reactionat doar atunci cand trebuia si i-a taxat cu indiferenta pe artistii wanna-be.

Mi-au placut robotzii, dar si avalansa de vedete din zona VIP care nu se temeau sa faca poze cu oameni. Aici trebuie sa ii remarc pe Smiley si Connnect-R care au facut poze cu absolut oricine dorea, dar si Cheloo care a dat interviuri. Cu Smiley am si stat de vorba vreo juma de ora inainte sa mergem in backstage. Cat despre backstage, acolo era tot stress-ul spectacolului. Avalansa de fete care sa danseze, foarte multe vedete, toti incercau sa isi puna la punct ultimele detalii, sa arate cat mai bine si sa isi faca show-ul cat mai corect.

Chiar daca se anunta sa fie racoare, au fost 19 grade in Piata Sfatului, iar spectacolul a fost intr-adevar incendiar. Poze de la mine si de la organizatori (sper ca Dragos Asafteri ca el a fost unul din fotografii oficiali).

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: