Romanii care se inchina la copaci! Si voteaza!

Romanii care se inchina la copaci! Si voteaza!

Daca nu ati dat inca share pe Facebook, aflati ca zilele astea in Romania adevarata, care nu are Facebook, se intampla lucruri cu adevarat cutremuratoare si inimaginabile. Dar nu trebuie sa ma credeti pe mine.

„Mi-a povestit un vecin care a văzut cum s-a întîmplat totul. A văzut aşa o lumină roşie cum atinge copacul, iar apoi a apărut faţa lui Iisus. Toată ziua au venit oameni aici să se închine“le-a declarat un tânăr, prezent şi el noaptea trecută la locul unde s-a petrecut inexplicabilul fenomen..

Si drept urmare s-a intamplat asta.

978x0

Lumea s-a strans acolo la pelerinaj. Sunt ferm convins ca vor aparea televiziuni care sa dea exclusiv imagini de la copacul minunat, sunt ferm convins ca la sate se va vorbi despre copacul minunat, dar mai mult sunt convins ca se vor duce la biserica sa creada tot ce le spune popa. Mai ales sa creada ca ploaia vine din cer. Si ca trebuie sa se roage pentru asta.

Eu nu stiu de ce mai exista emisiunea aia cultural agricola de la televizor, dar si programul ala tv bazat pe agricultura. Pentru ca oamenii se inchina la copaci.
Le poate explica cineva ca ploaia nu vine din cer? Ca apa vine din irigatii, din rauri si mari si oceane, iar ca ploaia vine urmare a unui circuit al apei in natura care nu e intamplator si care poate fi influentat? Sau e mai simplu sa le dam un sac cu faina si sa ii punem sa voteze USL?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply