Romanii in Afganistan

M-am uitat la clipul asta de la Julius si mi s-a facut parul maciuca. (sau pielea gaina, depinde cum vreti) Nu pentru ca actiunea e prea puternica, ci pentru ca ma asteptam ca in fiecare moment astia mici sa pice acolo.

Filmul e din 2009, iar asta nu poate decat sa-mi ridice niste semne mari de intrebare. Care e armata aia profesionista pe care ne laudam noi si pentru crearea careia am renuntat la stagiul militar obligatoriu? Care ar fi conditiile sa nu mai fim aliati NATO? Iar pana la urma am fi ultimii din coada aliantei pentru cei care au armata nu?(in NATO sunt si tari fara armata)

 

Si draga Radu, daca te-ai intors din Afganistan astept o scurta relatare de la tine sub forma de guest post, in care infirmi sau confirmi cele din filmulet.  Si daca ai si tu imagini de acolo, ar fi misto sa ne bucuram de ele. Daca ai plecat iar in Afganistan, aceeasi rugaminte.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: