Romanu cand se plictiseste …face greva foamei

Nu mai vazusem si nu mai auzisem de mult pe cineva care sa faca greva foamei in fata la Teatrul National, la Universitate.

Uite ca se mai plictiseste cineva si ca mai are cineva chef de stat la soare, sub umbreluta, si mai ales sa isi puna un cort pe care sa scrie greva foamei.
Trecand prin zona, asa cum vedeti si voi in poza, presupun ca protagonistii scenetei de mai sus sunt cei de sub umbrela.  Si de aici rezolvarea. Astia au stat si au petrecut toata iarna, au mancat, s-au dolanit, femei, bautura si toate cele. Acuma a venit vara …. de ce dracu sa lucram sau sa facem ceva … hai sa facem greva foamei, ca sa il vedem pe Iliescu arestat si niste alte mici detalii de genu. De fapt, hai sa ne plictisim la soare, si cum nu vrem sa mergem la mare ca ar zice contribuabilii ca nu le convine pe ce le dau banii. Asa ca, Piata Universitatii e cel mai bun loc pentru asa ceva.
Vezi gagici toata ziua, vezi lume, vezi masini scumpe. :D)

Si mai ales, stai sa iti faci siesta … sau sa lenevesti asa vreo luna sau doua, pana cand consideri ca ai slabit destul. :D)

Vreau si eu sa ma ingrash ca sa ma duc sa fac greva foamei la Universitate …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: