Ronewmedia 4.0

logo Ok. A mai fost o editie de la Ronewmedia. O editie speciala as putea zice, data in primul rand de greutatea si importanta speakerilor.

La editia asta am facut o chestie speciala. Fata de orice alt eveniment de gen streamingul a fost platit prin sms(serviciu oferit de voxline). Streamingul l-am facut impreuna cu baietii de la mediadirect, astfel incat am invatat o groaza de chestii si astazi si m-am jucat toata ziua cu niste HDVCAM-uri. Wirecast-ul de pe mac e chiar misto, dar limitat.
Multumesc Victor Kapra pentru apriecierile tale, faptul ca am fost demn sa fiu mentionat de catre tine inseamna ca mi-am facut treaba asa cum trebuie, adica foarte bine. Ca element de culoare, ca n-ai fost acolo, gala de final am filmat-o eu.

Salile de conferinte au fost pline la orice workshop, sesiune sau prezentare, lucru care m-a facut sa ma gandesc ca in .ro se acroda o importanta si mai mare online-ului.

Pentru ca una din doua persoane m-a intrebat astazi daca workshop-urile se inregistreaza si se pun pe net, da s-au inregistrat, urmeaza sa se proceseze si sa se afiseze pe pagina ronewmedia. Bineinteles  se vor supune unor termeni si conditii.

N-am reusit sa inteleg persoanele care s-au plans de organizare, astfel incat le rog sa explice aici ce si cum nu le-a placut, pentru ca toata lumea cu care am vorbit astazi a fost foarte multumita.

Overall evenimentul asta a adus inca un plus internetului romanesc, de la reprezentatii google, la prezentarea despre SEO, la prezentarea despre Social Networks si explicatiile Hi5 in piata .ro.

Totusi am auzit o critica cum ca prezentarea lui Susan Rice-Lincoln nu s-a ridicat la asteptari si imi permit sa-i raspund autoarei ca n-are dreptate. Internetul romanesc NU se afirma. Dar despre asta intr-un episod viitor pe care il voi detalia in zilele urmatoare. Din fericire in internetul romanesc inca e loc pentru oricine si pentru orice.

Sa felicit Happyfish pentru premiile luate? Sa nu uitam nici de Cristealizari care nu se astepta sa castige, dar  a muscat doua premii pentru ca lucreaza mult.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply