S-a sfarsit o era, incepe alta

Desi in mod neasteptat de catre unii lumea progreseaza. Spre exemplu cand mi-am imbunatatit desktopul cu cele mai noi piese acum ceva ani, stiam ca in cateva luni, acesta va fi deja obosit. Asa incat calculatorul meu este acum o piesa de muzeu inca functionala, care face tot treaba de atunci. In schimb intre timp au aparut si au disparut altele.
A fost era netbook-urilor pentru cei care le foloseau. Calculatoare mici, fara prea multe performante care rezistau mult si puteau sa ajute pe cineva in munca de birou sau in redactarea unui document word. Dar cam atat, a aparut youtube, au aparut destule pagini web care in folosirea de zi cu zi a netbook-ului il faceau pe acesta sa fie greoi si enervant. Unii dau vina pe tablete pentru disparitia netbook-ului, altii spun ca androidul pentru tablete este cel mai bun sistem de operare, ba chiar dau vina si pe windows 8 care nu este compatibil cu acest tip de dispozitive. Dar ce e cert, calculatoarele de acum 5 ani chiar nu mai fac fata cererrii tehnologice si complexitatii internetului de astazi.

Ce va urma, vom vedea si zilele urmatoare, pentru ca incepe CES.

Pana una alta si articolul asta l-am scris de pe o tableta. Nu la fel de repede cat pe calculator, dar e un inceput.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: