Sa belim traficul in oras, gen

Dupa cum stiti, acum vreo saptamana si ceva o fata a traversat aiurea si fara sa se asigure soseaua Kiseleff si a fost calcata de o masina. Foarte bine, asa ii trebuie daca nu se uita pe unde merge! Sa va povestesc cum m-am intors in mijlocul soselei din cauza a doi cretini care au facut acelasi lucru?

Ei bine, dupa evenimentul asta, tzac pac, s-au montat si pus in functiune semafoare inteligente cu buton. Asta ca sa le dam de joaca copiilor care se duc la scoala si inapoi. Drept urmare daca aveti chef sa stricati traficul prin oras, lipiti butoanele alea de la semafoare. Se vor face verde doar foarte putin, sau apasati pe butoane de fiecare data, asta ca sa se opreasca masinile.

Mai mult decat atat, faceti o shpaga cu un politist de la rutiera. El sta dupa semafor sa opreasca soferii care trec pe rosu ca nu stiu semafoarele, iar tu n-ai decat sa apesi pe buton si sa te faci ca traversezi.

Gen, havin fun pe soselele patriei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: