Sa cautam apartamente

imobiliare.roDe la o varsta te apuca dorul de duca si parca te saturi sa stai prin straini, mai mult daca vrei sa faci ceva cu viata ta, ai nevoie de un apartament de un spatiu al tau, in care sa stii ca poti sa versi sucul pe perete fara sa se faca scandal, sau sa stii ca poti sa rupi un scaun fara sa te penalizeze nimeni pentru asta. Drept urmare iti trebuie apartament, casa, ceva de locuit.

Unde sa iti gasesti apartament? Pai pe net, pentru ca agentiile imobiliare sunt prea multe, raspund numai de cateva zone, sau nu au in oferta ceva care sa te cosmetizeze pe tine.

De 8 ani de zile activez la o agentie imobiliara care a avut sansa sa se lanseze pe internet inca din 2001. Asta n-a adus decat castiguri, de la afaceri intermediate cu straini, la usurinta cu care acum servesc oamenii din tara care cauta sa isi dezvolte afaceri sau sa cumpere terenuri. Bineinteles si partea de vanzare e una cu expunere importanta.

imobiliare.ro e un site de oferte imobiliare pe internet de ani buni de zile. Lucrez cu ei de pe vremea de cand internetul era la nivel de dialup si romanii nu stiau sa caute prea multe pe internet. Nu m-au dezamagit niciodata, de la servicii bune, la implementarile softurilor pe care le-am dorit si la promovare.

Mai mult decat atat, prin imobiliare.ro mi-am gasit eu garsoniera de inchiriat in Bucuresti. Acum urmeaza sa caut de cumparat. Si totusi … ma uit la preturi, sunt mari … dar parca n-ar fi un capat de lume. Desi pentru 30 de ani ma omoara. Si iarasi ma gandesc ca o sa ies din ratele la banca pentru casa pensionar 🙂  Deci eu cumpar casa pentru copii mei. …

Sa fim mai optimisti totusi si sa lansez o intrebare,  tu iti gasesti o casa care sa iti convina pe imobiliare.ro?
O lansez in sistem de leapsa, si cred ca ar fi a doua leapsa lansata de mine … preluati si comentati. Multumesc 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: