Sa demolam primaria sa facem zgarie nor

3886801772 0b3effa828

Cladirea asta este monument istoric, protejata de toate forurile romanesti si internationale. Cladirea apartine primariei sectorului 1 si era in renovare. Nu conteaza cat costa renovarea, conteaza ca sunt niste bani aruncati pe geam.

Si acum  sa punem scenarii pe masa. Eu ma gandesc doar la doua scenarii:

– cladirea aia era in refacere, constructorul era in intarziere, constructorul trebuia penalizat, a primit o shpaga mai puternica si s-a gandit, daca dam foc la cladire si se demoleaza putem sa facem aici un zgarie nor.

– cladirea era in refacere, constrcutorul era in intarziere, trebuia sa refaca si acoperisul. Nu s-a inteles la bani cu primaria pentru refacerea acoperisului, asta in timp ce constructorul le propusese sa faca un acoperis nou. Drept urmare s-a zis, hm, hai ma dute sus in pod si fumeaza o tigara, ia si ziarul asta cu tine si sticla asta de benzina, ai grija sa nu ramana urme. Astfel o sa ne plateasca primaria un acoperis nou.

Si uite asa unii fura, iar noi ne batem joc de orice.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply