Sa furam ca e gratis

Daca unii stau sa fure teme de wordpress de pe net … ca e gratis, de ce sa nu facem si noi chestii din astea. Si uite asa s-a ajuns la ebay, frauda pe internet, licitatii false si bani scosi din bancomate. Iar atunci cand ne plictisim de chestia asta si asteptam politia sa ne aresteze punem un anunt pe net.

Revenind la internet. Aici apar pustii, copii, cei ajunsi la pubertate asteptand ca lumea sa cada la picioarele lor. Uite ca nu se intampla, iar ei se vor fi considerat nedreptatiti, frustrati, isi fac blog unde vin sa injure si apoi sa spuna ca bloggeri sunt marginalizati, nu sunt bagati in seama si ca nu poti face nimic dintr-un blog aici.

Pentru voi exista MSR-ul ala de vanzare, ia incercati sa faceti bani de pe net cu un credit card blank, sa vedeti ce usor e. Pentru ceilalti exista Marian Pop, desenator hotz de teme de wordpress

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: