Calcule simple

5.5 milioane de pensionari.

17.4 milioane de romani au drept de vot.

Sa zicem ca avem o populatie de 22 de milioane, 17.4 milioane scazuti din 22 dau vreo 5 milioane de tineri.
Daca facem calculul asta:  populatia romaniei – pensionari care nu muncesc – tineri care nu muncesc – din astia plecati din tara, ajungem la impresionantul numar de vreo 10 milioane sau mai putin.


Drept urmare avem mai putin de jumatate de tara care e PROASTA si munceste. Drept urmare avem jumatate de tzara care e proasta si le plateste pensionarilor alora ca au fost sub comunism si ne-au facut metrou.

Cu toate astea Romania se lauda ca e pe nu stiu ce loc fruntas in crestere economica anul asta. Basescu e idiot si vrea sa dea bani profesorilor, Tariceanu o sa si-o ia in bot urat de tot. Cine pierde din toata povestea asta? Nimeni. Avem oamenii care stau acasa dupa o perioada de munca si se cred pensionari si primesc pensie. Avem tinerii ce trebuie intretinuti si crescuti ca sa ne fie noua bine la batrantete. Avem parlamentarii care … hm … ne ureaza de bine si ne maresc salarii. Restul … nu conteaza ®™

Sau conteaza. O data la 4 ani, aia 10 milioane de muncitori prosti sunt gadilati si bagati in seama. Din astia 10, 5 milioane sunt si mai prosti si voteaza. Sau aia 5 milioane sunt pensionarii cu care am inceput calculele.

Doar niste calcule simple.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: