Sa mai vina niste summituri

Nu de alta dar mai spalam si noi trei strazi. Daca tot Bucurestiul arata ca dupa razboi, de ce sa nu plantam flori si sa nu facem curat exact pe arterele pe care vor merge Bush, Putin si alti   demnitari. De fapt nici macar Bush sau Putin, ca nu m-ar mira ca astia sa nu aterizeze direct la Casa Poporului cu elicopterele personale.

Pana una alta ma amuza pe mine in fiecare zi pregatirile SRI-ului, ale SPP-ului si alte altor formatiuni din astea de paza politica. Stiti de ce, in fiecare material video se trezeste vreunul care se impiedica ca e cu capul in nori, sau cum le cade arma din mana.

In week-end in Mamaia, la hotel Rex au fost niste intalniri. Habar n-am cu cine si nici nu conteaza prea mult, cert e ca au plecat cu escrota, masini cu girofaruri si numere de bulgaria. Eh, toti aia care erau in masinile de bulgaria erau niste indivizi cu ceafa groasa, de la 120 de kile in sus, adica dulapuri. In schimb la noi in serviciile noastre de paza, vedem baietasi care se duc la sala sa agate gagici, sau baietasi care se duc in cluburi sa se dea mari si sa agate gagici, sau baietasi care se intrec cu masinile prin oras ca sa agate gagici.

Dar ar fi bine, incet incet ne mai emancipam. Asa cum astia de la ADP sau firma de monteaza borduri la mine pe strada imi taie cablul de net de vineri dupamasa incoace. (asta e motivul pentru care nu se incarca niste poze, e un cablu de net taiat, isi va reveni curand).

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: