Sa NU mergem la vot!

Deci sa nu mergem la vot. Ca n-avem ceva mai bun de facut decat sa punem stampila pe oameni ca astia care candideaza.

Sa explic cu alte cuvinte. In Parlamentul European nu te duci sa discutii chestii politice, cum sa cresti salariile sau ce chestii sa mai realizezi pentru firma ta. Acolo te duci sa te lupti pentru o tara. Te duci ca reprezentant al Romaniei, cu misiunea unica de a promova tara, de a atrage investitii, de a demara proiecte. Adica sa faci Europa sa vina in tara ta.

Si acum sa vedem, care din candidatii care se duc in Parlamentul European ar putea face acest lucru? E cineva atat de patriot, are cineva atat de multa daruire de suflet incat sa isi lase acasa afacerile si sa se gandeasca la tara lui? NU! NIMENI! De ce? Pentru ca daca in parlamentul romanesc nu se gandesc la tara asta, atunci cum sa se gandeasca in cel european, pe salarii de 5 ori mai mari?

Personal l-as fi votat pe Becali, doar pentru faptul ca e afacerist, deci stie cum sa atraga banii si ca e patriot. Dar cine poate intelege asta? Mai mult, prostul de Becali candideaza alaturi de Vadim, iar ala e chiar o chestie nashpa pentru Romania.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: