Sa traiasca domn’ primar

Imaginile acestea sunt dintr-o parcare random din Bucuresti. Si lumea se chinuie sa iasa cu masina sau sa intre cu masina, in principiu sa mearga pe acolo.

Si acum ma intreb, de ce sa traiasca domn’ primar? De ce sa fie vina lui? Ca platim taxe la primarie? Nu, ca alea sunt insuficiente si nu atat de multe.  Si daca va ganditi pe ce se duc banii de impozite, va zic eu, pe salariile angajatilor primarieri, pe contractele de mentenanta ale salariatilor respectivi, pe munca birocratica si pe toata distractia asta pe care noi o sustinem. Iar pentru deszapezire nu mai ramane nimic. Ah, plus ca avem vreo doua utilaje pentru tot sectorul.

Si atunci ce ramane de facut? Nimic, lasati masinile acasa. In caz ca se trezeste cineva, va organizati scara cu scara si iesiti la deszapezit locurile de pacare din jurul blocului. La fel si primavara, iesiti la plantat flori si la vopsit copaci. Va amintiti ideea de munca patriotica? Nu, ca nu merge.

Atunci ce sens are sa te duci sa te plangi ca nu face nimeni nimic. Pai incepand cu tine, tu nu faci nimic. Si asta din lipsa de unitate. Anul trecut, de doua ori mi-am deszapezit locul de parcare, am dat la lopata, am asezat-o frumos, am curatat calea de acces si asa mai departe. Ca de fiecare data sa vina altcineva sa parcheze pe locul meu. De data asta am lasat masina in parcare. Asa au facut si vecinii mei, iar daca vreunul pleaca cu masina, nu mai are unde reveni.
Iar despre impozite vom mai vorbi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: